nn

Зовнішньоторговельній фірмі «КрАЗ» виповнилося 25!

01 квітня, 2016

Цього року 1 квітня ЗТФ «КрАЗ» відзначає своє 25-річчя. Фірма була створена в 1991 році з метою концентрації експортної діяльності «КрАЗа» в одній організації, а також оптимізації роботи на зовнішніх ринках.

За чверть століття ЗТФ «КрАЗ» поставила до країн далекого зарубіжжя більше 12 тисяч вантажівок КрАЗ. Сьогодні КрАЗи трудяться в більш ніж 55 країнах світу, серед яких: Єгипет, Китай, Індія, В'єтнам, ОАЕ, Перу, Афганістан, Конго, Колумбія, Ємен, Ірак, Таїланд, Лаос.

Завдяки зусиллям ЗТФ «КрАЗ» вперше в історії Кременчуцького автозаводу здійснені прямі поставки автомобілів КрАЗ на адресу ООН. КрАЗи взяли участь у складі миротворчого контингенту військ ООН, у тому числі Іраку, Судані, Югославії, Сьєрра-Леоне. При активній діяльності фахівців Зовнішньоторговельній фірми «КрАЗ» у партнерстві із зарубіжними компаніями створені броньовані автомобілі КрАЗ.

Зовнішньоторговельна фірма наполегливо працює над сучасними методами просування на ринки збуту, оскільки експорт завжди займав вагоме місце в структурі продажів «КрАЗу». І сьогодні команда професіоналів ВТФ «КрАЗ» націлена на результат.

Кількість переглядів 1366

Архів новин