nn

«АвтоКрАЗ» гідно представив Україну на Міжнародній виставці «DIMDEX 2016»

04 квітня, 2016

ПАТ «АвтоКрАЗ» вперше брало участь в Міжнародній виставці з морської оборони «DIMDEX 2016», яка проходила в столиці Катару (Даха) 29-31 березня. Цього року у заході взяли участь 58 країн і 180 компаній. У церемонії відкриття взяли участь посол України Євген Микитенко, співробітники українського посольства, а також делегація депутатів, що представляла групу дружби «Україна-Катар» в парламенті України.

Найбільші експозиції на виставці розгорнули Німеччина, Туреччина, Великобританії, США, Італія та Франція. Вперше в історії Україна представила на цій виставці своє озброєння. За сприяння Посольства України, Державне підприємство «СпецТехноЕкспорт» показало в цьому регіоні продукцію найбільших українських компаній. ПАТ «АвтоКрАЗ», серед інших українських представників ОПК - КБ «Луч», НВО «Форт», ХДЗ «Паллада», продемонстрував відвідувачам виставки свої новітні розробки для військових.

Стенд України був одним з самих відвідуваних на виставці. Особливий інтерес Міністерство оборони Катару проявило до нової броньованої техніки українського виробництва  - автомобілів КрАЗ. У ході виставки, за сприяння Посольства України, було проведено ряд переговорів з катарськими високопосадовцями, зокрема, державним міністром з питань оборони, міністром економіки, а також бізнес-колами Катару, про розвиток співробітництва між країнами. ПАТ «АвтоКрАЗ» розцінює свою участь у даній виставці як один з найважливіших моментів у просуванні своєї техніки на Близький Схід.

Кількість переглядів 1794

Архів новин