nn

КрАЗ брав участь в акції «Серце до Серця»

25 квітня, 2016

Учора, 24 квітня, ПАТ «АвтоКрАЗ» на знак солідарності з усіма кременчужанами взяв участь в фіналі ХІ акції Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до Серця». На численні прохання жителів Кременчука, гостей міста, а також організаторів акції, Кременчуцький автозавод представив на міському заході виставку армійської броньованої техніки. У цей день на центральній площі міста відвідувачі заходу   побачили перспективні військові автомобілі КрАЗ-Шрек, КрАЗ-Фіона, КрАЗ-Спартан і КрАЗ-Кугуар.

У своїй вітальній промові на офіційному відкритті заходу представник ПАТ «АвтоКрАЗ» зазначив, що разом з усіма патріотами КрАЗ продовжує робити все, щоб Україна була вільною цілісної державою. Щоб діти народжувалися і жили в незалежній процвітаючій державі. Створенням перспективної лінійки нових цивільних і військових автомобілів КрАЗ, забезпеченням роботою тисяч кременчужан, наповненням різних бюджетів одне з бюджетоутворюючих підприємств міста і області - Кременчуцький автозавод, якраз і демонструє свою високу громадянську відповідальність в цей нелегкий для країни час.

 

Українські всюдиходи на акції були в центрі уваги: їх оглядали, про них розпитували, в них і поруч з ними фотографувалися. На завершення, поруч з технікою КрАЗ, велика кількість молоді вишикувалася у формі серця.

Керівництво міста подякувало КрАЗ за активну участь у громадському житті Кременчука, підтримку його громади, за техніку, яку випускає автозавод і пообіцяло підтримку на своєму рівні всіх починань найбільшого у місті промислового  підприємства.

 
Кількість переглядів 1658

Архів новин