nn

Полтавський автоагрегатний завод зберігає високі обсяги реалізації

11 травня, 2016

ПАТ «Полтавський автоагрегатний завод», підприємство групи КрАЗ і основний постачальник Кременчуцькому автозаводу гальмівної апаратури, за результатами роботи в січні - квітні 2016 року зберіг стабільно високий обсяг реалізації продукції. З початку року підприємством було продано товарів на 36 млн. грн, у тому числі гальмівної апаратури -. на 31 млн.грн, товарів народного споживання - більш ніж на 3 млн.грн.

У загальному обсязі відвантаженої заводом з початку року продукції експорт склав 70%, у якому частка гальмівної апаратури перевищує 81%. За аналізований період більш ніж в 4 рази, у порівнянні з аналогічним періодом минулого року, збільшилися поставки до Республіки Білорусь. На 37,3%, у порівнянні з чотирма місяцями минулого року, зріс і показник обсягу реалізації продукції ПАТ «ПААЗ» Кременчуцькому автозаводу - до 3,8 млн грн.

У поточному місяці підприємство зорієнтоване на збільшення обсягів виробництва та реалізації, виконання плану місяця, продовження робіт із зниження собівартості і підвищення якості продукції, пошуку нових ринків збуту.

Кількість переглядів 1917

Архів новин