nn

«КрАЗ» у Львові показав зразки сучасної бронетехніки науковцям і військовим

24 травня, 2016

Наприкінці минулого тижня «АвтоКрАЗ» узяв участь у щорічній Міжнародній науково-технічній конференції «Перспективи розвитку озброєння і військової техніки Сухопутних військ». Захід проводився вже в дев'ятий раз у Львові, на базі Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. У рамках конференції вітчизняний виробник – Кременчуцький автозавод, представив учасникам заходу свої перспективні розробки - військову броньовану техніку КрАЗ.

Крім ПАТ «АвтоКрАЗ» у роботі конференції взяли участь понад 200 представників оборонно-промислового комплексу, провідних науково-дослідних установ, навчальних закладів та волонтерських організацій. До роботи на конференції залучили також професорів і вчених відповідного профілю з Чехії та Польщі.

Упродовж двох днів учасники обговорювали результати наукових досліджень з питань озброєння та військової техніки Сухопутних військ, обмінювалися досвідом наукової і науково-технічної діяльності. Представник КрАЗу виступив із доповіддю та презентацією щодо результатів випробувань броньованих автомобілів КрАЗ, які наразі вже виконують поставлені військовими завдання у зоні АТО – КрАЗ-Спартан, КрАЗ-Кугуар, КрАЗ-Раптор, КрАЗ-Шрек та КрАЗ-Фіона. Запитання, що надійшли після доповіді спеціаліста КрАЗу, довели, що тема вітчизняного бронювання важлива та актуальна, що досвід, який КрАЗ отримав під час створення лінійки броньованої техніки, цікавий іншим вітчизняним та закордонним підприємствам, військовослужбовцям - практикам.

Одночасно із обговоренням теоретичних питань проходила виставка новинок оборонно-промислового комплексу. КрАЗи помітно вирізнялися серед окремих екземплярів озброєння, що тільки-но проходять різні ступені випробувань. Увага до КрАЗів була пильнішою, ніж до решти експонатів, виставка багатолюдною.

ПАТ «АвтоКрАЗ» із задоволенням відзначає, що залучення виробників до таких заходів дозволить визначити пріоритетні напрямки у своїй роботі, вивчити попит армійців та їх технічні вимоги, щоб врахувати їх у подальших розробках.

«КрАЗ» розуміє, що гарантувати незалежність та цілісність України може лише боєздатне, оснащене сучасним ефективним озброєнням добре навчене військо. Вітчизняний виробник робить все можливе, щоб українська техніка КрАЗ відповідала всім вимогам та очікуванням військовим.

 
Кількість переглядів 3605

Архів новин