nn

«ПААЗ» з початку року наростив продажі

06 вересня, 2016

За результатами 8 місяців роботи в поточному році ПАТ «Полтавський автоагрегатний завод», підприємство групи КрАЗ і основний постачальник Кременчуцькому автозаводу гальмівної апаратури, наростив реалізацію майже до 80 млн.грн. (приріст склав 3,4% по відношенню до аналогічного періоду минулого року)

В загальному обсязі продажів частка гальмівної апаратури склала понад 64,7 млн.грн., товарів народного споживання - понад 11,7 млн.грн. .

Велика частина відвантаженої з початку року продукції, а це 68,2%, - експортні поставки. При цьому гальмівна апаратура займає 78,4%. За аналізований період на 56,3% збільшився обсяг поставок до Білорусі, проводилися відвантаження в Грузію та Киргизстан.

У серпні підприємство також продемонструвало зростання продажів, реалізувавши виробленої продукції на 13,2 млн.грн, в числі якої більш ніж 11 млн. грн. склали продажі гальмівної апаратури. Зростання реалізації тормозної апаратури до минулорічного серпня суттєве - 37,2%, уся реалізація збільшилася на 18,7%. Експорт минулого місяця склав майже 66%; основними споживачами продукції ПААЗ стали країни СНД.

Кількість переглядів 1206

Архів новин