nn

«АвтоКрАЗ» пройшов другу стадію аудиту на відповідність вимогам ISO/TS 16949:2009

27 вересня, 2016

Минулого тижня ПАТ «АвтоКрАЗ» успішно пройшло стадію 2 сертифікаційного аудиту системи менеджменту якості на відповідність вимогам  ISO/TS 16949:2009 «Системи менеджменту якості. Особливі вимоги щодо застосування ISO 9001:2008 для автомобільних виробництв і організацій, які виробляють відповідні сервісні частини».

У ході вересневого аудита було перевірено не лише документальне підтвердження функціонування кожного з 18 процесів системи,  а й реальні роботи на виробничих дільницях цехів агрегатного та складального виробництв, а також складах цеху складського господарства.

По закінченню чергової аудиторської перевірки в вересні міжнародними аудиторами позитивно відзначено перший спільний успіх усіх підрозділів автозаводу на шляху виконання сучасних вимог світового автопрому.

Нагадаємо, що 24 червня цього року ПАТ «АвтоКрАЗ», за результатами огляду готовності системи менеджменту якості до проведення завершальної стадії – стадії 2 сертифікаційного аудиту на відповідність вимогам ISO/TS 16949:2009, отримало відповідний дозвіл. Усі етапи аудитів проводились міжнародними аудиторами німецького сертифікаційного органу DEKRA. 

Кількість переглядів 2024

Архів новин