nn

«АвтоКрАЗ» презентує гірникам на «MiningWorld Україна» свій новий чотиривісний самоскид

07 жовтня, 2016

На єдиній в Україні спеціалізованій виставці гірничодобувної галузі - «MiningWorld Україна», національний виробник вантажної техніки - ПАТ «АвтоКрАЗ», вперше представить наймогутніший в модельному ряду своїх самоскидів чотиривісний КрАЗ-7133С4. Виставка пройде в столиці 12-14 жовтня у виставковому комплексі «КиївЕкспоПлаза».

Ця модель, на відміну від попередніх поколінь самоскидів КрАЗ, являє собою вдале поєднання колісної формули 8х4, безкапотного компонування, потужного двигуна Євро 5 та оригінальної 20-кубової платформи напівкруглого перетину з заднім відкидним бортом. До того ж новий самоскид має поліпшені експлуатаційні характеристики.

КрАЗ-7133С4 призначений для використання в дорожньому і промисловому будівництві, на розробках родовищ корисних копалин, транспортуванні сипучих і навалочних вантажів із питомою масою до 2 т/куб.м.

Цей ваговоз стане незамінним помічником гірникам для перевезення породи. Його висока вантажопідйомність, що дозволяє тягти до 26 тонн вантажу, дозволить знизити вартість вантажоперевезень і отримати прибуток вище, ніж на тривісних моделях.

Крім місткого кузова, КрАЗ-7133С4 приваблює рівномірним розподілом навантаження на осі, яких на одну більше, ніж у традиційних тривісників. У самоскида КрАЗ-7133С4 дві передні осі - керовані, дві задні - ведучі, об'єднані в балансирний візок, задня підвіска посилена. Маса спорядженого автомобіля - 15,5 тонн, повна маса - 41,5 тонн. Завдяки безкапотному компонуванню, зменшився габаритний радіус повороту, за рахунок чого автомобіль став більш маневреним.

У цього самоскида, як і у всіх перспективних моделей автомобілів КрАЗ, високоергономічная кабіна, в якій є все необхідне для зниження стомлюваності водія під час роботи: рульовий механізм інтегрального типу з додатковим силовим циліндром, функціональна панель приладів, просторе спальне місце і інші додаткові опції.

За своїми основними технічними параметрами новий самоскид КрАЗ 8х4 не поступається закордонним аналогам. При цьому його ціна нижча, а сервіс - доступніше.

Презентацією на виставці «MiningWorld Україна» чотиривісного богатиря КрАЗ-7133С4 Кременчуцький автозавод розраховує привернути увагу гірників до вітчизняної високоефективної техніки для заміни нею в імпортних аналогів в гірничодобувній галузі.

Самоскид КрАЗ-7133С4 експонуватиметься на відкритому майданчику ВК «КиївЕкспоПлаза» (вул. Салютна, 2б) навпроти павільйону № 1 (вхід В).

 
 
Кількість переглядів 1754

Архів новин