nn

На новий самоскид КрАЗ-5401С2 встановлять спецобладнання

27 жовтня, 2016

Базу для нової комунальної машини – самоскид КрАЗ-5401С2, відправлено на один із українських  машзаводів для монтажу спеціального устаткування.  Автомобіль виготовлено ПАТ «АвтоКрАЗ» у рамках виграного в серпні поточного року  тендеру, оголошеного  Кременчуцькою міськрадою, на поставку комунальному підприємству КТП -1628  комбінованої дорожньої машини (КДМ) для утримання доріг.

Двовісний самоскид КрАЗ-5401С2 розроблено спеціально для перевезення різних навалочних і сипучих вантажів в умовах обмеженого простору будівельних майданчиків та міського циклу.  Він - представник нового перспективного покоління кременчуцьких вантажівок, спроектованого спеціально під потреби комунальних господарств країни.  За рахунок встановлення безкапотної кабіни самоскид КрАЗ-5401С2 дуже маневрений із мінімальним радіусом повороту близько 7,5 м. При невеликих, в порівнянні з традиційними капотниками КрАЗ, габаритах: 6330х2500х2960, він має вантажопідйомність до 10 тонн

Спеціальний автомобіль матиме навісне обладнання, що легко монтується/демонтується.  Це дозволить кременчуцьким комунальниками використовувати КДМ цілорічно: у зимовий період – для розчищення і утримання доріг, решту часу – для перевезення різних вантажів.   Спецобладнання включає солерозкидач для посипання доріг інертними матеріалами або антиожеледними реагентами, керований за допомогою бортового комп'ютера, а також снігоочисний відвал для очищення дорожнього полотна від снігу.

Нагадаємо, що за умовами тендеру, спецмашина буде передана замовнику до кінця поточного року. ПАТ «АвтоКрАЗ» впевнений, що нова КДМ гідно доповнить лінійку комунальної техніки КрАЗ, поставленої міському КТП №1628 у рамках виграних у різний час тендерів. Кременчуцький автозавод такод сподівається, що нове керівництво продовжить практичну взаємодію мерії з найбільшим підприємством в інтересах міського господарства та одного із основних донорів міста – заводу «КрАЗ».

Кількість переглядів 2234

Архів новин