nn

Нові КрАЗи-спецмайстерні вирушили до замовника

18 листопада, 2016

«АвтоКрАЗ» почав відвантаження на адресу одного зі своїх інозамовників партію автомобілів-майстерень КрАЗ-63221 (6х6). Автомобілі виготовлені, згідно контракту, умови якого передбачали поставку спецмайстерень  на базі автомобіля 6х6 високої прохідності , обладнаних  спецфургоном.

Для ефективної роботи спецтехніки в польових умовах, в умовах високих і низьких температур,  пересуванню по пересіченій місцевості, бездоріжжю  є все необхідне. Високу прохідність, надійність і міцність виробу забезпечує база спецмашин – найпопулярніше шасі всюдихода КрАЗ-63221. Автомобіль, згідно з договором, виконаний в стандартній комплектації, силовий агрегат з двигуном Євро 5 і механічною КП, передпусковим підігрівачем рідини двигуна.

Автофургон українського виробництва оснащений сучасним обладнанням і інструментом, які необхідні для проведення різних ремонтних і обслуговуючих робіт, а також комфортного розміщення ремонтної бригади на випадок, коли роботи проводяться далеко від населених пунктів. Він розділений на пасажирський, енергетичний і слюсарний відсіки. У пасажирському передбачені чотири спальні місця, аналогічні залізничним, відкидний стіл, шафи для одягу. Металопластикове поворотно-відкидне вікно забезпечує хорошу освітленість і провітрювання, а вентиляційний люк - приплив свіжого повітря в салон, а також служить аварійним виходом.

 
 

В енергетичному відсіку, крім іншого, є стелаж для зварювання кабелів і іншого допоміжного устаткування, система виведення вихлопних газів зварювального агрегату з кузова. А в слюсарній - стіл - стелаж для інструменту та іншого допоміжного обладнання, настільні свердлильний і точильний верстати, комплект різних інструментів, трифазний дизельний генератор.

 
 

Відвантаження передувала ретельне технічне приймання спецмашин групою представника замовника. Після перевірки  один із інспекторів зазначив, що їх автопарк складається на 50% з КрАЗів, в основному повнопривідна спецтехніка: автокрани, вакуумні, самоскиди, є бортові і тягачі. «Дуже радий, що розвивається співробітництво з українським виробником - заводом КрАЗ: влітку прийшов новенький повнопривідний самоскид зі спальним місцем, виготовлений за нашим спецзамовленням, у перспективі - закупівля ще партії машин. КрАЗ - кращий автомобіль, якому завжди віддаємо перевагу. Адже ми обслуговуємо об'єкти, що знаходяться, в основному, в умовах бездоріжжя, на відстані більше 2000 км. Тому нам потрібна прохідність, надійність і висока ремонтопридатність. КрАЗ якраз і наділений повною мірою цими якостями. Крім того, машина не тільки надійна, але і проста: з нею не виникає нюансів, які не можна передбачити. А так як у нас половина техніки КрАЗ, то і обслуговувати її легше, плюсом йде доступний сервіс і тісний взаємо-зворотній зв'язок з автозаводом.
Спасибі заводу КрАЗ - все відповідає нашим технічним вимогам. З такою технікою ми спокійні за безперебійну роботу наших об'єктів».

 
Кількість переглядів 2408

Архів новин