nn

6 грудня – День Збройних сил України

06 грудня, 2016

Військовослужбовців, працівників і ветеранів української армії вітаємо з професійним святом - Днем Збройних сил України!

Ви - українські воїни - мужні, надійні і віддані наші захисники. Завдяки вашому патріотизму і відвазі, Україна була є і буде суверенною державою.

Сьогодні разом із вами захищають рубежі і цілісність країни такі ж як і ви сильні і надійні українські всюдиходи КрАЗ. Кразівці роблять усе задля того, щоб необхідна вам армійська техніка вчасно надходила в місця своєї постійної дислокації і виконувала поставлені завдання. Автомобіль КрАЗ - ваш вірний помічник: для перевезення особового складу і спорядження, буксирування причепів, арторудій, літаків та іншої техніки. Він несе на собі багатотонні спецсистеми, захищає ваші життя своєї товстою бронею, робить все на передовій і в тилу, щоб полегшити вашу службу. І ми пишаємося тим, що служимо Україні разом з вами!

Бажаємо вам, наші доблесні воїни, міцного здоров'я, віри, оптимізму і твердості духу. Бажаємо всім бійцям, які перебувають на передньому краї, швидкої перемоги і повернення додому живими і здоровими.

 
 
 
 
 
 
Кількість переглядів 1902

Архів новин