nn

КрАЗ розраховує на замовлення ДСНС у 2017 році

09 січня, 2017

Напередодні  Нового року рятувальники Донеччини отримали 8 пожежних автомобілів, чотири з яких - автомобілі важкого типу на базі шасі КрАЗ- 65053 колісної формули 6х4. Техніка була закуплена за кошти державного бюджету за результатами проведення процедур відкритих торгів. Автомобілі використовуватимуться для гасіння пожеж, ліквідації надзвичайних ситуацій, доставки до місця події підвищеного запасу вогнегасної речовини. Техніка буде направлена рятувальникам міст Слов'янська, Лиману, Маріуполя, Дружківки та Першотравневого району.

На офіційному заході передачі вантажівок рятувальникам  голова ДСНС М.Чечоткін наголосив, що оновлення автопарку у підрозділах ДСНС триватиме й надалі. Державним бюджетом на 2017 рік ДСНС виділено 600 млн. грн. для закупівлі пожежно-рятувальної техніки.

Вітчизняний виробник вантажної техніки – ПАТ «АвтоКрАЗ»,  розраховує, що державні кошти в поточному році будуть націлені на підтримку українського виробництва, забезпечення робочими місцями українців, розвиток економіки країни. Тим більш що Кременчуцький автозавод має усе необхідне: виробничі потужності, відпрацьовані технології, професійні кадри для забезпечення у тому числі й підрозділи ДСНС, різною сучасною ефективною спецтехнікою для гасіння пожеж та ліквідації надзвичайних ситуацій.

 
 
 
 
 
 
Кількість переглядів 2264

Архів новин