nn

Підприємства групи КрАЗ в 2016 році спрацювали злагоджено, на результат

19 січня, 2017

 Усі підприємства групи «КрАЗ», на чолі з Кременчуцьким автозаводом, 2016 рік відпрацювали стабільно, стійко, без потрясінь і втрат.

Головне підприємство - ПАТ «АвтоКрАЗ», за результатами року, щодо аналогічного показника 2015 року, збільшило випуск напівпричепів на 20%, причепів - на 47%, продукції ливарного виробництва - на 20%, запасних частин - на 3%. У загальному обсязі вироблених машин зовнішньоекономічні замовлення склали 53%, решта - це внутрішній ринок. Питома вага експортної продукції у виробництві підприємства у 2016 році збільшилася на 14%, у порівнянні з попереднім  роком.

Зростання реалізації в 2016 році, плрівняно з 2015-м, задекларували: Токмацький ковальсько-штампувальний завод - на 21,2%, Полтавський автоагрегатний завод - майже на 9%, Маріупольський авторадіаторний завод - на 6%, Херсонський завод карданних валів в минулому році зберіг обсяги реалізації практично на рівні 2015 року.
ПАТ «Кам'янець-Подільський автоагрегатний завод» і «КрАЗ-Лізинг» хоча і стали аутсайдерами за річними показниками діяльності серед учасників групи, проте на тлі різкого падіння підприємств галузі спрацювали досить продуктивно.

У даний час на підприємствах групи трудяться близько 5 000 працівників. Головне підприємство - ПАТ «АвтоКрАЗ», як і раніше задає темп загальній командній роботі, розміщуючи замовлення на виробництво і освоєння нової продукції в рамках програми імпортозаміщення.
 У 2017 році всі підприємства, що входять до групи «КрАЗ», націлені на зростання обсягів, розвиток, модернізацію, розширення географії поставок. Триватимуть роботи над якістю і споживчими властивостями продукції, що випускається, зниженням витрат, енергозбереженням.

 

Кількість переглядів 2052

Архів новин