nn

У першому кварталі ПАТ «ПААЗ» спрацював результативно

12 травня, 2017

«Полтавський автоагрегатний завод», основний постачальник Кременчуцькому автозаводу гальмівної апаратури і давній стратегічний партнер, підприємство групи «КрАЗ», у першому кварталі поточного року задекларував впевнене зростання продажів.

У січні-квітні підприємство на 26,8% збільшило обсяг реалізації продукції, порівняно з аналогічним періодом минулого року, до 45,8 млн. грн. При цьому гальмівної апаратури продано на суму понад 37,3 млн. грн. (приріст до минулорічного показника 20,5%), товарів народного споживання – більше ніж на 7,3 млн. грн. (118%).

У загальному обсязі відвантаженої з початку року продукції експорт склав 77,9%, у тому числі гальмівної апаратури - 84,5%. Збільшилися більш ніж на 10%, у порівнянні з минулим роком, обсяги відвантажень до Республіки  Білорусь, здійснювалися відвантаження новим споживам у Казахстані, Молдова та Грузії.

Необхідно відзначити, що квітень поточного року також став показовим для ПАТ «ПААЗ» за результатами реалізації: зростання загальних продажів на 48% перевищило аналогічний показник минулого року, гальмівної апаратури - на 37%, ТНП - на 193%. Зростання загальних показників реалізації до березня 2017 року становить 10%, у тому числі на 10% збільшилися продажі гальмівної апаратури і ТНП.

Кількість переглядів 1539

Архів новин