nn

Вантажівка КрАЗ: зроблено в Україні!

26 липня, 2017

Як збирає «КрАЗи» єдиний національний виробник вантажної техніки із повним технологічним циклом виробництва на Кременчуцький автозавод вчора приїхала дізнатися знімальна група державного телеканалу  України UA/TV. Незабаром українці та численна іноземна аудиторія телеканалу дізнаються оригінальну  версію проекту «Зроблено в Україні» про процес складання української вантажівки.  Напружений день роботи групи операторів під керівництвом  режисера проекту Тетяни Сучкової, впевнені, в результаті виллється у цікавий відеоролик.

Зйомка велась у різних виробничих підрозділах підприємства: зокрема рамному цеху, головному конвеєрі, а також випробувально-демонстраційному полігоні. Гості були здивовані масштабом виробництва, зізнались, що і не передбачали, наскільки багатогранний трудомісткий  виробничий цикл і важко буде втиснуту у майже 10 хвилин увесь процес створення вантажівки від проектування конструкторами до виходу готового продукту.

ПрАТ «АвтоКрАЗ» охоче відгукнулося на пропозицію продюсерів каналу прийняти участь у проекті «Зроблено в Україні», присвяченого серед іншого розробкам українських вчених в сферах науки і техніки. Український виробник – завод КрАЗ, розуміє і поділяє мету UATV, створеного відповідно до Закону України «Про систему іномовлення України» у 2015 році, щодо забезпечення доступу іноземної аудиторії до об'єктивної, актуальної та повної інформації про події в Україні та формування та підтримання позитивного іміджу України у світі. КрАЗ – автомобіль, що налічує багато прихильників по всьому світі. «КрАЗ» - відомий бренд, яким українцям можна пишатися і  про який не соромно вкотре заявити на весь світ у форматі «Зроблено в Україні».

 
Кількість переглядів 1751

Архів новин