nn

«КрАЗ» і нардеп Костянтин Жеваго традиційно привітали першокласників з Днем знань

01 вересня, 2017

Вже стало доброю традицією для «КрАЗу» вітати першокласників із Днем знань. І не просто теплими словами побажань, а хорошими і, найголовніше, необхідними для навчального процесу подарунками.

Так і сьогодні, 1 вересня, «першачкам» Молодіжного мікрорайону - шкіл №8 та №31, керівники Кременчуцького автозаводу від імені нардепа Жеваго подарували кожному по великому набору шкільного приладдя. У своєму вітальному слові на святковій лінійці Першого дзвоника генеральний директор Кременчуцького автозаводу Роман Черняк побажав новачкам відмінного навчання і зазначив, що і автозавод, і народний обранець Костянтин Жеваго подбали про те, щоб батьки початківців школярів і самі діти зосередилися на навчанні і не думали про супутнє навчальне приладдя. Він показав великий подарунковий пакет, який чекає на новоспечених учнів в класах, окремо відзначивши, що в ньому - і набір зошитів із зображенням вантажівок КрАЗ, що випускаються в їх рідному місті. Крім цього, він побажав випускникам добре здати зовнішнє незалежне оцінювання, придбати обрану спеціальність і залишатися патріотами країни і міста - приходити працювати на КрАЗ.

Після лінійки, керівник автозаводу передав окремо директору школи набір іграшок для першокласників - автомобілі КрАЗ, а вчителям - щоденники. У свою чергу директор школи №8 Шаргородська Валентина Миколаївна зазначила: «Дуже вдячна, тому що залишилося мало людей із розумінням, що школа - це старт для будь-якої людини, перший ступінь в житті і такі люди не забувають нас, приходять з подарунками. Повірте, Вам може здаватися, що це маленький подарунок - зошити, кулькові ручки, олівці, фарби, фломастери, альбоми для малювання, кольоровий папір та картон, ножиці, пластилін тощо. Але для нас 75 наборів для кожної дитини - має величезне, а для батьків - важливе значення, як підмога в складний кризовий час. Ми вдячні Костянтину Жеваго і за щорічні великі набори канцтоварів, і за те, що в травні, в кінці минулого навчального року на останньому дзвонику, він вручив нам мультимедійний комплекс. Очевидно, що в століття сучасних технологій навчання «по-старинці» вибудувати неможливо, а цей мультимедійний комплекс нам дуже допомагає викладати в дусі часу»

Директор закладу також окремо подякувала Р.Черняка за те, що не дивлячись на зайнятість, він знайшов час, щоб взяти участь в значущій події для першокласників і школи. А ще окреме спасибі - за іграшки, які передадуть шестирічкам до груп продовженого дня.

У цей день представники КрАЗу, крім шкіл Молодіжного мікрорайону, вітали дітей із Днем знань і в інших навчальних закладах Кременчука: школах №28 та ВПУ №7.

Вітаємо всіх школярів і студентів з Днем знань! Бажаємо в новому навчальному році плідного навчання і хороших результатів! Кременчуцькому автомобільному заводу, як і іншим підприємствам України, потрібні молоді, талановиті, ініціативні кадри. Ми чекаємо вас в родині кразівців. Ви - гідна зміна, якій можна довірити створення потужного всюдихода - автомобіля КрАЗ!

 
 
 
 
 
Кількість переглядів 1354

Архів новин