nn

Кразівці відзначили своє професійне свято

22 вересня, 2017

Сьогодні, 22 вересня, разом із українськими машинобудівниками «КрАЗ» відзначав своє професійне свято. Як і годиться, присвячений Дню машинобудівника день пройшов в урочистій обстановці і був насичений низкою приємних подій, початком яких стало вручення ветеранських посвідчень «новоспеченим» ветеранам автозаводу - тим, хто віддав підприємству 15 років.

Для численних представників ЗМІ міста та регіону був організований брифінг, на якому генеральний директор Роман Черняк відповів журналістам на актуальні питання.

Офіційне торжество традиційно розгорнулося на випробувально-демонстраційному полігоні підприємства. Двері прохідної в цей день були відкриті для автозаводців, їх сімей, друзів і близьких. На масштабній виставці машин як завжди яблуку ніде було впасти: раритетні та серійні автомобілі, нові перспективні моделі армійських, сільськогосподарських, комунальних автомобілів КрАЗ, у тому числі кілька новинок, створених у партнерстві з кременчуцькими підприємствами: ПАТ «Кредмаш» і Крюківським вагонним заводом.

Основне дійство - із нагородженнями, шоу, піснями, розгорнулося на полігоні підприємства. До професійного свята було вручено дуже багато нагород кращим працівникам заводу, їх отримали близько 100 осіб. Грамоти Кабміну вручало керівництво Полтавської облдержадміністрації, грамоти міськвиконкому та підприємства, цінні подарунки, заохочувальні матеріальні премії, корпоративні нагороди: медалі ПрАТ «АвтоКрАЗ» «За заслуги» I-IV ступенів і найвища нагорода - «Золотий знак» - вручало керівництво заводу і почесні ветерани .

Тут же відбулося захоплююче шоу: показові виступи особового складу групи швидкого реагування Кременчуцької виховної колонії, заїзд великої групи техніки КрАЗ - парами і по поодинці, за різними маршрутами полігону.

КрАЗ відзначив День машинобудівника на славу. Пишаємося нашими машинами!

 
 
 
 
 
 
 
 
Кількість переглядів 1783

Архів новин