nn

«КрАЗ» і «Далгакіран компресор Україна» продовжили співпрацю

23 жовтня, 2017

«АвтоКрАЗ» здійснив друге в поточному році відвантаження на адресу ТОВ «Далгакіран компресор Україна» - лідера серед постачальників дизельних генераторів і компресорної техніки на території України, партії повнопривідної техніки КрАЗ. На цей раз до замовника вирушили тільки сідельні тягачі КрАЗ-6443 колісної формули 6?6.

Сідельний тягач КрАЗ-6443, призначений для буксирування транспортних і спеціальних причепів повною масою 48 тонн, має повну масу автопоїзда 59 тонн, вертикальне навантаження на сідельно-зчіпний пристрій 17-тонн. Відвантажені автомобілі оснащені рядним турбонаддувним 6-циліндровим двигуном Євро-5 потужністю 375 л. с., агрегатованим із дводиапазонною механічною 9-ступеневою коробкою передач.

Згідно з договором, виготовлені «КрАЗом» вантажівки пофарбовані в біло-блакитний колір, так як після монтажу на них замовником спеціального обладнання машини будуть відправлені кінцевому вантажоодержувачу для обслуговування українських атомних електростанцій.

Нагадаємо, що попередня поставка на адресу «Далгакіран компресор Україна» була в кінці травня поточного року. Тоді для монтажу спецобладнання в цю компанію пішли бортові всюдиходи КрАЗ-6322 і сідельний тягач цієї ж моделі. Після виконання своїх зобов'язань в повному обсязі, із «АвтоКрАЗом» даний контрагент підписав додатковий договір на виготовлення повнопривідних тягачів, що і було виконано.

Кількість переглядів 1524

Архів новин