nn

В.Гройсман: «Українська техніка - перспективна, з передовими технологіями»

26 жовтня, 2017

Сьогодні, у рамках свого візиту до Горішніх Плавнів Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман дивився і експозицію автомобілів КрАЗ різного призначення, виставлену на Єристівському ГЗК. Його увазі були представлені спільні розробки ПрАТ «АвтоКрАЗ» та машинобудівних підприємств Кременчука - Крюківського вагонного заводу і Заводу дорожніх машин, а також перспективні моделі автозаводу для цивільного і військового сектору.

В ході огляду виставки української техніки В. Гройсман порекомендував КрАЗу почати випуск малої комунальної техніки: «Великі машини – для «Укравтодору», а вам треба маленькі робити для комунального господарства, як бобкет. На них, думаю, буде попит ». На що генеральний директор підприємства Роман Черняк йому відповів, що ринок такої техніки буде вивчений і якщо він виявиться перспективним, завод налагодить випуск і такої продукції.

Також Прем'єр оглянув облаштований кунг банно-прального комплексу, створений Крюківським вагонобудівним заводом на базі всюдиходу КрАЗ, зазначивши, що це передові технології і згадав, як раніше солдат водили в лазню або купали в наметах. Удостоїлася його уваги і спільна з «Кредмашом» спецмашина, яку він назвав перспективною.

«АвтоКрАЗ» розраховує, що такі візити глави Уряду (на «КрАЗі» він був в грудні минулого року) і знайомство з продукцією великих машинобудівних підприємств Полтавського регіону сприятимуть розвитку вітчизняної галузі, підтримки вітчизняного виробника, а також економічному розвитку країни.

 
 
 
 
 
Кількість переглядів 1587

Архів новин