nn

Військові юристи знайомилися із «КрАЗом»

27 жовтня, 2017

Сьогодні ПрАТ «АвтоКрАЗ» відвідала група працівників юридичної служби  Центрального територіального управління Нацгвардії України. До Кременчука з Дніпра військові приїхали у справах – в одній із військових частин міста проводилися навчальні збори. А по завершенню, за ініціативи керівництва ЦТУ, яке звернулося до адміністрації автозаводу із проханням познайомити із підприємством, група військових юристів завітала на «КрАЗ» із метою ознайомлення. 

Гостям показали весь технологічний ланцюг складання українських  автомобілів на головному конвеєрі заводу.  Уважно слухали, задавали питання стосовно комплектації, нюансів складання, цікавили бескапотні машини, які разом із капотними були в закладці на конвеєрній стрічці. 

Відвідали візитери й музей історії ПрАТ «АвтоКрАЗ», після екскурсії відзначивши, що дізнались багато нового із історії кременчуцького автозаводу. Після екскурсії відбулася жвава розмова щодо використання сучасної техніки на передовій. Зокрема, було відзначено, що якщо порівнювати із 2014-м та 2015-м роками, забезпеченість військових частин новою технікою значно покращилася. Дуже радують важкі тягачі КрАЗ,  завдяки яким залишається цілим дорожнє покриття автомагістралей. Не лише танки, а й БТРи до місць дислокації зараз доставляють автопоїзди у складі повнопривідного тягача КрАЗ та напівпричепу. Також було відзначено, що банно-пральні комплекси та пересувні лазні на базі КрАЗу значно поліпшили побутові умови під час перебування військових у зоні АТО.

Проте було прозвучало, що хоча постачання техніки у різні підрозділи МО та Нацгвардії значно виросло останнім часом, проте її все ще недостатньо, аби у повному обсязі забезпечити усі потреби військових. А в модельній лінійці «КрАЗу» є вся необхідна для виконання різних завдань військова техніка. 

Наостанок гості дякували за змістовну екскурсію на складальному виробництві та у музеї, обіцяли повернутися, бо начувані про полігон, складні перешкоди та можливості вантажівки КрАЗ, яка їх долає «на раз».

 
 
 
Кількість переглядів 1455

Архів новин