nn

КрАЗ-Халк стане головним героєм святкового випуску «Техніки війни»

01 листопада, 2017

Знімальна група військового телебачення України вчора проводила тестування броньованих автомобілів КрАЗ-Халк та КрАЗ-Фіона. За словами підполковника Сергія Камінського, автора і ведучого телепроекту «Техніка війни», до Дня збройних сил України вийде черговий випуск цієї програми, де й піде розповідь про український броньовик КрАЗ-Халк.

Нагадаємо, що «Техніка війни» - спільний проект 24 каналу з Центральною телерадіостудією (ЦТРС) МО України (Військовим телебаченням України), який стартував у вересні 2015 році. Із 9 вересня цього року розпочався вже третій сезон програми, який, за словами партнерів телепроекту, принесе багато цікавого зі зброярської сфери України й світу.

На прохання автору проекту, зйомки тестування бронетехніки КрАЗ (а крім Халка випробуванню військовими піддалася й КрАЗ-Фіона) проводилися по бездоріжжю біля колишнього аеродрому у с. Недогарки. Дощ зі снігом, сильні пориви вітру, розмокле бездоріжжя, вихід зі строю через непогоду квадракоптера не завадили проведенню випробувань.

До речі, це не перший візит військового телебачення України на «КрАЗ». У 31 випуску програми «Техніка війни» (2016 рік) мова йшла про КрАЗ-Спартан. Цьому випуску також передували масштабні зйомки на заводі та у військових частинах. А у Військовому віснику та інших проектах ЦТРС періодично йде огляд перспективних новинок українського виробника техніки спеціального призначення, репортажі із місць подій, де у тому числі задіяні КрАЗи. Тож із нетерпіння будемо чекати на цікаву та змістовну розповідь про новітню українську військову техніку, яку випускає єдиний в Україні виробник вантажної техніки із повним технологічним циклом виробництва – Кременчуцький автозавод. 

 
 
 
Кількість переглядів 1869

Архів новин