nn

Під Новий рік «КрАЗ» виграв важливий тендер

28 грудня, 2017

Приємна подія напередодні нового року для Кременчуцького автозаводу та Полтавщини! Національний виробник – завод «КрАЗ»,  виграв тендер на поставку регіону, де розташований, великої партії комунальної спецтехніки. Тендер об’явлений управлінням житлово-комунального господарства Полтавської обласної державної адміністрації. Він передбачає поставку партії комунальної техніки трьом містам Полтавщини: Кременчуку, Горішнім Плавням та Гадячу. Це перша в сучасній історії КрАЗу масштабна взаємодія Полтавської ОДА та Кременчуцького автозаводу із забезпечення регіону новою спецтехнікою за бюджетні кошти. Ця подія дуже важлива як для Замовника, та і Виконавця: виробник отримає додаткове завантаження підприємства, ПОДА – зниження соціальної напруги в регіоні, відрахування до бюджетів різних рівнів, функціонування підприємств Полтавщини та України, що будуть задіяні у виконанні замовлення, а полтавські міста -  нову ефективну багатофункціональну техніку, завдяки роботі якій вони стануть більш доглянутими та чистими. Умови тендеру передбачають виготовлення автозаводом сміттєвозів із заднім та боковим завантаженням, мулососної та каналопромивної техніки.

 До Кременчука надійдуть три комунальні машини. КАТП-1628 отримає два сміттєвози:

- КрАЗ-5401 Медіум Б (4х2)  із боковим завантаженням, місткість бункеру 18 м.куб, додатково обладнаний відвалом та грейферним захватом;
- КрАЗ-6511 (6х4) для роботи з контейнерами, із бункером місткістю 3,2 куб.м, обладнаний мультиліфтом та манипулятором. А на  «Кременчукводоканалі» буде трудиться мулососна 7-кубова спецмашина КрАЗ-5401(4х2), додатково обладнана відвалом для прибирання снігу.

Автопарк комунального господарства Горішніх Плавнів поповниться каналопромивним автомобілем КрАЗ-5401 (КП-40) із 8-кубовою цистерною та додатковим снігоочисним  відвалом .

До Гадяцького району надійде три одиниці нової спецтехніки. Районна  рада потішиться парою новеньких сміттєвозів із боковим завантаженням КрАЗ-5401Медіум Б із 12-кубовим бункером та  додатковим відвалом і грейферним захватом. А місто прибиратиме новий сміттєвоз КрАЗ-5401 Медіум Б з боковим завантаженням що має 18-кубовий бункер, відвал та грейферний захват.

«КрАЗ» розраховує на подальшу співпрацю із регіональною владою , бо від такої взаємодії кожна із сторін матиме свій великий виграш, проте головним бонусом цього договору стане добробут мешканців регіону.   

Кількість переглядів 2571

Архів новин