nn

Співробітництво «КрАЗу» з українськими гірниками триває

01 лютого, 2018

Кременчуцький автозавод відвантажив на Північний гірничо-збагачувальний комбінат (м. Кривий Ріг) партію самоскидів КрАЗ-65055 (6х4) вантажопідйомністю 16 тонн. Самоскиди мають стандартну комплектацію. Двигун рядний – 375 к.с. Євро 5, самоскидна платформа – 12 кубів, є АБС в гальмівній системі.

Варто зазначити, що в 2017 році для потреб Північного, Інгулецького та Центрального гірничо-збагачувальних комбінатів, що входять до складу Групи Метінвест, вітчизняний виробник - ПрАТ «АвтоКрАЗ», відвантажив 12 одиниць автомобільної та спецтехнікі: вахтові машини, автопаливозаправники,  автоцистерни, бортові вантажівки.

Спецтранспорт на базі КрАЗу використовується для перевезення гірників по території підприємств та до міст видобутку, доставки палива, технічної та питної води, ліквідації пожеж тощо. Гірничо-збагачувальні та металургійні підприємства країни щорічно, хоч і в невеликих обсягах, проте стабільно, замовляють спецтехніку КрАЗ для своїх потреб.

Поточного року співпраця між українськими машинобудівниками та гірниками продовжиться. Самоскиди КрАЗ-65055 – перші ластівки 2018 року, які вже працюють на ПівнГЗК. 

 
Кількість переглядів 2132

Архів новин