nn

Володимир Козинець – виробничник на всі 100!

15 лютого, 2018

Його добре знають автозаводці – колишнє й нинішнє покоління. Виробничник до мозку кісток, він від самого нижнього щабелю піднявся до заступника генерального директора з виробництва і на цій посаді зробив свій суттєвий внесок в розвиток Кременчуцького автозаводу.

Сьогодні, 15 лютого, він іменинник – йому виповнилося 70 років. У заводському музеї історії вже по традиції зібралися ті, хто прийшов привітати ветерана «КрАЗу», «Заслуженого машинобудівника України», нагородженого  медаллю« За заслуги» III ступеню, екс-заступника генерального директора із виробництва Володимира Козинця. Піснями прямо зі входу до музею вітали ювіляра колеги по цеху, профспілковій діяльності, друзі та ветерани. Пам’ятна медаль, яку відлили в ливарному цеху, має символічний напис на реверсі «Тягни до 100», який в вітаннях продовжили «…як тягнув головний конвеєр».

«Людина – відповідальна, із мізками. Його слово завжди було законом. Він «пропахав» усе життя, не жаліючи себе. Сьогодні трішки «посвіжів», бо нерви відпочили від виробничого коловороту» - це про ювіляра сказав його наступник, колега і друг Джемал Болквадзе. Вітань було багато, усі відверті, душевні, зворушливі. Володимир Козинець щиро дякував присутнім, відзначивши «Я радий вас знову всіх бачити. Бажаю вам здоров’я та благополуччя, нашому заводу – процвітання. Ми всі віддали йому наші життя: хто вже, а хто ще віддає останні краплі. Проте іншого життя в нас не було, немає і, мабуть, не буде. Ми вибрали свою стежку. Покоління змінюються, ви самі знаходьте тих, хто вас пам’ятатиме, а пам’ятатимуть лише тоді, коли ви для людей щось добре зробите.

Він 40 років на «КрАЗі», як і багато інших автозаводців, проте його вагомий внесок у спільну справу виробництва вантажівок  КрАЗ заслуговує на окрему вдячність. За його плечима – освоєння багатьох моделей вантажівок КрАЗ,введення в дію сотні тисяч квадратних метрів виробничих потужностей, впровадження нових технологічних процесів, прогресивних форм організації виробництва, його автоматизації тощо. Зараз його послідовники кують історію «КрАЗу». І доки завод в таких надійних професійних руках, він житиме і розвиватиметься ще довгі роки. 

 
 
 
 
Кількість переглядів 1931

Архів новин