nn

Новий потужний 20-кубовий паливозаправник розширив лінійку спецтехніки КрАЗ

27 березня, 2018

У лінійці паливозаправників на базі автомобілів КрАЗ з'явився більш потужний - 20-кубовий АТЗ-20. Устаткування змонтовано на одній з найпопулярніших моделей автомобілів КрАЗ, якій немає рівних в умовах бездоріжжя - повнопривідному автомобілі-шасі КрАЗ-63221 (6х6), оснащеному 375-сильним дизельним двигуном Євро 5. Крім стандартної комплектації, по ТЗ клієнта двигун має передпусковий підігрівач, у гальмівній системі встановлена АБС, кабіна обладнана кондиціонером, сидіння - пасками безпеки. Монтажна довжина рами шасі КрАЗ-63221 збільшена до 7460 мм.

Автоцистерна призначена для перевезення по дорогах загального користування і бездоріжжю, а також тимчасового зберігання світлих нафтопродуктів. Односекційна цистерна виробництва української компанії «Еверласт» (м. Одеса) виконана з низьколегованої сталі. Вона має наливання продуктів верхнє і через заливну горловину, злив гравітаційний і через насосну установку, мірну видачу палива через заправний модуль.

Контрагент ПрАТ «АвтоКрАЗ» замовив даний паливозаправник для одного зі своїх ГЗК, де АТЗ-20 буде задіяний для оперативного забезпечення паливом власного автогосподарства. Раніше на базі КрАЗа встановлювалися цистерни для перевезення питної і технічної води, а також нафтопродуктів обсягами 8, 10, 12 і 15 кубометрів. Замовники спецвиробу, розробники і виробники спецнадбудов відзначають, що вибір бази - потужне вітчизняне шасі КрАЗ-63221, під встановлення спецобладнання обумовлений високою міцністю кразівської рами за рахунок застосування лонжеронів з гарячекатаним швелером. Спецобладнання, встановлене на базі всюдиходів КрАЗ, широко застосовується військовими, гірниками, газовиками і нафтовиками.

У даний час автопаливозаправник АТЗ-20 готується до відвантаження споживачеві

 
Кількість переглядів 1938

Архів новин