nn

«КрАЗ» знайомив аграріїв західного регіону зі своєю новою продукцією

24 квітня, 2018

На VII Міжнародній агропромисловій виставці-форумі «Агропорт 2018», яка проходила у Львові 19-21 квітня, «АвтоКрАЗ» продемонстрував представникам західноукраїнського АПК перспективний двовісний зерновоз КрАЗ-5401С2 із зерновозною платформою власного виробництва.

З 19 - 20 квітня зерновоз демонструвався на території міжнародного аеропорту «Львів» ім. Д. Галицького - виставка проходила на пероні та двох поверхах терміналу А. А 21 квітня разом із іншими учасниками переїхав на День поля, який відбувся в с. Скнилів на території транспортної компанії «Транс-сервіс 1».

Виставка організована за підтримки Міністерства аграрної політики і продовольства України та Львівської обласної державної адміністрації. У заході прийняло участь близько 100 учасників та понад 3000 відвідувачів. В офіційній церемонії відкриття прийняли участь заступник Міністра аграрної політики та продовольства України О. Трофімцева, голова Львівської ОДА О. Синютка, директор департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА Н. Хмиз.

На представленому на виставці у Львові експонаті - КрАЗ-5401С2, кузов дещо змінився: враховані пропозиції спеціалістів АПК, які надійшли на агропромисловому заході «Зернові технології» у лютому 2018 року. Зокрема, на новому зразку задній борт при розвантаженні відкривається автоматично, керування ним здійснюється безпосередньо з кабіни водія. Також залишився розпашний задній борт. Окрім сипучих зернових вантажів передбачена можливість перевезення вантажів у палетах.

Для «АвтоКрАЗу» виставка виявилася результативною. Новим зерновозом, представленим на експозиції, та іншою технікою КрАЗ, цікавилися представники об’єднаних територіальних громад західного регіону України. Високу оцінку та позитивні відгуки про вітчизняний зерновоз, а також пропозицію щодо підтримки українського виробника і просування національного продукту в аграрному секторі Львівщини висловила й Наталія Хмиз, начальник департаменту агропромислового розвитку ОДА. Під час виставкових днів спеціалісти підприємства вирішували питання щодо співпраці «КрАЗу» із аграріями західного регіону, для чого напрацьовано нові ділові контакти. 

 
Кількість переглядів 1451

Архів новин