nn

Підприємства групи КрАЗ працюють над збільшенням продажів запчастин

30 травня, 2018

«АвтоКрАЗ», Полтавський і Кам'янець-Подільський автоагрегатні заводи, Херсонський завод карданних валів, Маріупольський авторадіаторний і Токмацький ковальсько-штампувальний заводи повернулися зі столичною 26 Міжнародної спеціалізованої виставки «Автотехсервіс 2018».

На виставці були представлені запасні частини до легкових і вантажних автомобілів, а також обладнання для їх технічного обслуговування. Свою продукцію показали понад 120 компаній, в тому числі - з іноземними інвестиціями. Серед них демонстрували відвідувачам вітчизняний потенціал машинобудівного виробництва і заводи групи «КрАЗ».

Професійній аудиторії виставки формату B2B підприємства групи представили лінійку запчастин до вантажних автомобілів КрАЗ і іншої колісної техніки, причепів, автобусів та с/г техніки тощо.

Виставка була багатолюдною, інтерес до виробників оригінальних запчастин компаній, що займаються оптовими продажами запчастин, сервісних центрів, дилерів, приватних підприємців та інших бізнесменів був очевидний. «Оригінальні запчастини - від виробника» - за таким правилом в Україні все більше працює підприємств і організацій, - до такого висновку прийшли головні фахівці заводів групи «КрАЗ», що працювали на виставці. Клієнти відзначають, що виготовлені, згідно техпроцесу, на спеціальному обладнанні Кременчуцького автозаводу і заводах-постачальниках запчастини, гарантують унікальну сумісність і безвідмовну працездатність вузлів і агрегатів технічних засобів.

Під час виставкових днів проводилися переговори, у ході яких з клієнтами опрацьовано ряд питань для збільшення продажів запчастин до автомобілів КрАЗ і іншої вантажної техніки. Потенційних клієнтів на свою продукцію напрацював і «АвтоКрАЗ», і підприємства групи.

 
 
 
Кількість переглядів 1499

Архів новин