nn

Вахтові автомобілі КрАЗ відвантажені філіалам «Укргазвидобування»

13 червня, 2018

Відвантаження «КрАЗом» на адресу філій ПАТ «Укргазвидобування»  виготовленої згідно тендерної документації продукції тривають. Спеціалізовані автомобілі ФПВ-14224 із нещодавно виграних на «Прозорро» тендерів, виготовлені на повнопривідному шасі КрАЗ-5233НЕ, вже відправилися до пунктів призначення.

Оснащення вахтових машин різниться потужністю двигунів та конструкцією надбудов. Вахтовки із крупного тендеру мають 375-сильний дизельний двигун Євро 5, механічну 9-ступеневу КП. Спецнадбудова, виробництва ПрАТ «Нафтоавтоматика» (м. Полтава), на вимогу замовника, оригінальної конструкції. Зокрема, стандартний кузов-фургон на 22 пасажирських місця,  у даному випадку, розраховано на 15 пасажирів. Проте є додатковий вантажний відсік для зберігання необхідного інструменту і обладнання, підйом до якого здійснюється за допомогою висувної драбини. Сидіння – напівм’які, травмонебезпечні із ременями безпеки. Кузов-фургон і кабіна мають стаціонарний двосторонній переговорний пристрій. Передбачена подвійна система опалення: від автономного повітряного обігрівача салону 4 кВт та від системи охолодження двигуна з двома радіаторами обігріву салону 12 кВт.

Окрема одиниця має 300-сильний двигун Євро 5 із підігрівачем  двигуна в зимовий період. Є опалювач кабіни водія, кондиціонер.

Кунг також виробництва ПрАТ «Нафтоавтоматика» - на 22 пасажира, комфортні місця для сидіння обладнані трьохточковими пасками безпеки.

 

 

Вахтовки пофарбовані у традиційний для «Укргазвидобування»  колір, із  обох сторін фургону - логотип компанії. Співпраця триває, завершення виконання тендерних зобов’язань   планується восени. 

Кількість переглядів 1787

Архів новин