nn

КрАЗи поїхали працювати до Африки

09 серпня, 2018

Автомобілі-шасі КрАЗ-63221 (6х6), виготовлені за зовнішньоекономічним контрактом, вирушили до замовника в одну з північно-африканських країн. Новий контрагент цієї країни замовив партію популярних повнопривідних шасі під установку спецнадбудов для роботи в цивільному секторі. Тоді як раніше в цю країну регулярно поставлялися тільки різні моделі армійських автомобілів КрАЗ.

Як зазначив прес-службі замовник під час від'їзду машин з підприємства, після установки спецобладнання вони будуть задіяні для обслуговування ліній електропередач і перевезення ремонтних бригад.

- КрАЗи я вибрав за простоту і велику вантажопідйомність. Раніше брав ЗІЛи, які «тягнули» не більше 6 тонн, а мені потрібно 13 і вище вантажити. У нас в країні всі знають, що українська фірма «КрАЗ» - сильна фірма, машини будуть служити довго і працювати в будь-яких ситуаціях. Ми не любимо, коли в техніці програми і електроніка, ми любимо класичні машини з механікою, якими наші водії зможуть управляти без проблем, а механіки так само легко обслуговувати. Нам потрібно, щоб машина служила довго, возила багато і була «по кишені», а це - КрАЗ. Спецнадбудови  встановлять на одному з місцевих заводів, який вже має досвід монтажу на шасі КрАЗу. Є і грамотні фахівці, які навчать водіїв їздити на новій техніці і її обслуговувати.

Відвантажені автомобілі КрАЗ-63221 відрізняються від серійних тільки подовженою базою і чотиридверною кабіною.

Кількість переглядів 2287

Архів новин