nn

Автозаводці вдячні їй за її добрі справи

15 серпня, 2018

Олену Кушнєрову, голову ветеранської організації ПрАТ «АвтоКрАЗ» щойно привітали із 80—річчям. Місце події незмінне – заводський музей.   Керівники заводу, колеги, ветерани, представники ветеранських організацій міста, Автозаводського району, вагонобудівного заводу щедро осипали іменинницю вітаннями, щирими побажаннями, дарували букети квітів, різні подарунки, пісні.

«Ваш трудовий шлях – приклад для багатьох трудівників. Це більш ніж чотири десятиліття трудового стажу на підприємстві, потім громадська робота на посаді керівника ветеранської організації. Ви зуміли організувати ветеранів так, що вони відчувають зв'язок із рідним підприємством, почувають себе членами великого заводського колективу. Сьогодні Вашої енергії вистачає і на громадську роботу, і на родинні турботи. Головне - не здавати позиції, ніколи не падати духом, залишатися такою ж красивою, душевною людиною». Це одне з поздоровлень ювілярці від радника генерального директора «АвтоКрАЗу» Зої Шишкіної.  Активісти ветеранського руху заводу дякували за організацію заходів для колишніх автозаводів, хвилини щастя, повернення у молодість. А колеги із ветеранського руху міста  говорили про Олену Іванівну як про еталон у справі організації активістів ветеранського руху: «Низький Вам уклін за вашу мудрість, вміння знаходити спільну мову з усіма, талант керівника-організатора». Цікавий подарунок колег – стіннівка з яскравими світлинами - підкреслила головне: ювілярка завжди у гущі подій, активна, невтомна, бойова.

Найщемливішим моментом для присутніх став пісенний подарунок від представників заводської профспілкової організації. Була вітальна-святкова, «Кразівський вальс» та рідна «Заводська прохідна»

Винуватиця свята щиро дякувала всім гостям за увагу до неї, подарунки, теплі слова та яскраві побажання. 

 
 
 
 
Кількість переглядів 1183

Архів новин