nn

«КрАЗ» - «Укргазвидобування»: співробітництво триває

05 вересня, 2018

Газопромислове управління «Шебелинкагазвидобування» - одна із філій ПАТ «Укргазвидобування», поповнило свій автопарк новою технікою, яка нещодавно надійшла від ПрАТ «АвтоКрАЗ». Цього разу найбільшому в Україні підприємству з видобутку природного газу, газового конденсату та нафти вітчизняний виробник відвантажив партію самоскидів  КрАЗ-65055 (6х4) вантажопідйомністю 20 тонн.

Самоскиди мають стандартну комплектацію. Двигун рядний – 380 к.с. Євро 5, самоскидна платформа – 16 кубів із заднім бортом, є АБС в гальмівній системі. Із додаткових опцій - цифровий тахограф та спальне місце в кабіні.

Автомобілі поставлені, згідно виграному на Прозорро у січні поточного року  тендеру, об’явленому ПАТ «Укргазвидобування».

С початку 2018 року у філії ПАТ «Укргазвидобування» вже надійшли вахтовки, автокрани, спецлабораторії тощо.

Найбільший оператор газотранспортної системи України - ПАТ «Укргазвидобування», давній клієнт ПрАТ «АвтоКрАЗ». У 2017 році філії «Укргазвидобування» отримали близько 200 одиниць нової техніки та спецвиробів на базі КрАЗ - тягачі, автокрани, автоцистерни, самоскиди, лабораторії, трубовози. В основному, це повнопривідні вантажівки, які найбільше підходять для роботи в важких умовах експлуатації. 

Кількість переглядів 1983

Архів новин