nn

«АвтоКрАЗ »відправив автоцистерну на Інгулецький ГЗК

26 вересня, 2018

Слідом за автовишкою, відвантаженою Кременчуцьким автозаводом у  кінці минулого тижня до Кривого Рогу на Інгулецький гірничо-збагачувальний комбінат, автозавод відправив на ту ж адресу новеньку автоцистерну АЦ-6 (КрАЗ-5233НЕ).

Шестикубова автоцистерна для перевезення і тимчасового зберігання питної води буде доставляти питну воду інгулецьким гірникам прямо у кар'єри та на інші важкодоступні промислові об'єкти.

База автоцистерни - серійний, без додаткових опцій, повнопривідний автомобіль моделі КрАЗ- 5233НЕ (4х4). На нього українським виробником надбудов - одеською компанією «Еверласт», змонтована двосекційна цистерна з термоізоляцією 50 мм, яка виготовлена з харчової полірованої нержавіючої сталі AISI 304.

Із року в рік українські ГЗК, удосконалюючи свої технологічні процеси, розміщують на «КрАЗі» нехай і невеликими партіями, але стабільно, замовлення на виготовлення нової спецтехніки - вахтовок, автоцистерн для нафтопродуктів та питної води, комбіновані дорожні машини, бортові і самоскиди з гідроманіпуляторами, автовишки і пожежні автомобілі. За базу,  як правило, гірники обирають  повнопривідні моделі КрАЗ 4х4 і 6х6, що мають високі технічні властивості із прохідності і здатності витримувати надмірні навантаження.

 
 
Кількість переглядів 1332

Архів новин