nn

Машинобудівники «АвтоКрАЗу» відзначили своє професійне свято

28 вересня, 2018

Велика група автозаводців - понад 100 осіб, до свого дня була відзначена різними нагородами. Кращі працівники підприємства - занесені на заводську Дошку пошани, тим, хто пропрацював 15 років, вручені посвідчення «Ветеранів автозаводу» із грошовим заохоченням. Грамотами кабінету Міністрів України, Полтавської обласної державної адміністрації, місцевої влади та підприємства, корпоративними нагородами: медалями ПрАТ «АвтоКрАЗ» «За заслуги» I - IV ступенів, цінними подарунками та заохочувальними матеріальними преміями. Також кращому робітнику була вручена головна корпоративна нагорода - «Золотий знак». Відзначені грошовими преміями й трійка лідерів - переможці конкурсу «КрАЗ своїми руками», оголошеного до Дня машинобудівника.

Основний святковий захід, що включав нагородження, концерт і захоплююче автошоу з паралельними заїздами КрАЗів по перешкодах, проходило традиційно на випробувально-демонстраційному полігоні автозаводу. Тут же, недалеко від прохідної, ворота якої в цей день були навстіж відкриті для сімей та рідних працівників «КрАЗу», які завытали на завод відсвяткувати разом зі своїми близькими, розгорнулася масштабна виставка ретро і сучасної техніки.

«Ми любимо свій автозавод. Наш КрАЗ - найкращий і потужний автомобіль! Завод - наш рідний дім! КрАЗ був, є і буде! - лейтмотив усього того, що відбувається в цей день.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Кількість переглядів 1636

Архів новин