nn

Армійські КрАЗи - вітчизняний військовий потенціал

09 жовтня, 2018

Виставка «Зброя та безпека - 2018» сьогодні стартувала в Києві. Кременчуцький автозавод - серед кращих вітчизняних і зарубіжних представників військової індустрії, які представили на ній свою техніку. У цьому році вражає масштаб виставки за кількістю учасників, а також кількістю спецвиробів на базі повнопривідної вітчизняної вантажівки КрАЗ.

Крім Кременчуцького автозаводу, який розмістив на своїй експозиції перспективний сідельний тягач КрАЗ-6510 (6х6) з компонуванням «кабіна над двигуном» і автоматичною КП і броньований автомобіль КрАЗ-Hulk типу MRA, КрАЗи різних моделей в якості бази з встановленими різними спец надбудовами експонуються на стендах провідних українських машзаводів і підприємств ОПК.

Зокрема, Укроборонпром демонструє спеціальну апаратну СА-10У на базі всюдихода КрАЗ-63221, машину начальника штабу дивізіону і автопаливозаправник АПЗ-6,5-5233 на шасі КрАЗ-5233НЕ. Чернігівський ремонтний завод представляє важкий механізований міст на шасі КрАЗ-63221 і понтонно-мостовий парк на шасі КрАЗ-255.

Шепетівський ремонтний завод показує бойову машину БМ-21 УМ на шасі КрАЗ-5401НЕ, ХК «УкрСпецТехніка» - радіолокаційну станцію «Малахіт», КБ ПОЖСПЕЦМАШ - і пожежну автоцистерну на КрАЗ-5401НЕ.

Вітчизняний виробник вантажної техніки різного призначення - завод «КрАЗ», розраховує на хороші результати від участі в цій виставці - перспективні знайомства і цікаві спільні проекти. Виставка триватиме до 12 жовтня, приходьте та оцініть міць і масштаби - виставки і КрАЗу.

 
 
 
 
 
 
 
Кількість переглядів 1540

Архів новин