nn

Новий сідельний тягач КрАЗ-6510ТЕ готовий доставити головну ялинку до Києва

23 листопада, 2018

Якою б не була головна  цьогорічна новорічна красуня – складеною із окремих невеликих ялинок або живою, яку традиційно везли з лісництва Івано-Франківщини, а це ще вирішують організатори новорічних святкувань «Folk Ukraine», Кременчуцький автозавод підтверджує готовність взяти на себе доставку до Києва цього почесного для країни вантажу.

Новий повнопривідний сідельний тягач КрАЗ-6510ТЕ (6х6) із автоматичною коробкою передач вже підготовлено до далекої подорожі, він чекає лише схвалення пропозиції українського виробника виконати це почесне для нього замовлення. Для бездоганного виконання завдання нова вантажівка має все необхідне - 460-сильний двигун, автоматичну КП, безкапотну комфортабельну кабіну із місцем для відпочинку, лебідку з гідроприводом та сідельно-зчіпний пристрій з трьома ступенями свободи під шворінь 3,5 дюйма. 

Останні два роки цю почесну місію виконували сідельні тягачі КрАЗ-6446 та КрАЗ-64431, минулого року – повністю за кошти ПрАТ «АвтоКрАЗ», що пропонується організаторам та міській владі й цього року.

Національний  виробник – завод «КрАЗ»,  вважає що така волонтерська підтримка  заощадить міський бюджет задля інших, більш важливих для киян цілей. КрАЗ вкотре звертається до організаторів заходу та очільників столиці із проханням дозволити національному виробнику зробити такий подарунок місту та країні.

Усі тягачі КрАЗ, як з повним приводом, так і без нього, мають високі тягові можливості і їм звично виконувати подібну роботу. Запевняємо, що головну почесну і важливу місію КрАЗ – завод і вантажівка, виконають «на відмінно».

Кількість переглядів 1755

Архів новин