nn

Кразівець у свої 90-то – активний та бадьорий

06 березня, 2019

За доброю традицією у приміщенні музею історії ПрАТ «АвтоКрАЗ»  90 річного кразівця - Григорія Семеновича Швидя, колишнього старшого майстера модельної дільниці відділу головного металурга, вітали із нагоди ювілею. Зібрались  гості: від трудового колективу, адміністрації, профкому та ветеранської організації.

«Як добре, що відродили музей! Пам’ятаю старий музей, але зараз -  набагато кращий, сучасний!» - із захопленням промовив Григорій Семенович. На адресу ювіляра звучали вітальні промови, теплі слова. Ветерану підприємства дарували квіти та пам’ятні подарунки.

«Хай будуть з вами здоров’я та сила,
Хай буде доля ласкава і щира,
Щоб ніколи не знали ви втоми,
Хай мир і злагода будуть у домі.
Господь дарує надію й тепло
На довгі літа, на щастя й добро!» - побажання від колег модельної дільниці.

Присутні були приємно вражені тим, наскільки підтягнутим та бадьорим у свій поважний вік виглядає ветеран. «Я ж колишній моряк!» - відповів Григорій Семенович.  – На підприємстві почав  працювати ще за часів мостового заводу у далекому 1955 році. Бачив, як завод розбудовувався, спостерігав за усіма  метаморфозами, після яких завод  став комбайновим, а потім – автомобільним. Справжнє покликання відчув, коли став майстром модельної дільниці. Завжди виконував планові завдання, підтримував сувору «морську» дисципліну, був наставником для молоді. Віддано пропрацював на «КрАЗі» аж до 2000 року. Розвитку заводу! Роботи заводчанам!Миру в країні!

Кількість переглядів 1328

Архів новин