nn

КрАЗ виготовив спецтехніку для Донбасу

26 березня, 2019

ПрАТ «АвтоКрАЗ» комунальному підприємству «Води Донбасу» відвантажив нові спеціалізовані автомобілі КрАЗ для обслуговування і ремонту систем водопостачання. Передача техніки, що відбулася в кінці минулого тижня, пройшла без зауважень.

База  майстерень – всюдихідне шасі КрАЗ-63221 (6х6) Євро 5 у стандартній комплектації.  Згідно контрактних умов, спецтехніка обладнана лебідкою – спереду, та причіпним гаком –  ззаду.  КУНГ, виробництва «Завод спеціального обладнання» (м. Іркліїв), розділений на два відсіки – пасажирський та технічний, із двома вікнами у кожному. Кабіна водія та пасажирський кузов мають аварійні люки, розмір яких передбачає евакуацію людини у зимовій уніформі, обігрівачі, кондиціонери. Між кабіною водія та обома відсіками КУНГу встановлена  система внутрішнього зв’язку.

Пасажирський відсік розраховано на шість посадочних місць – м’які відкидні сидіння із пасками безпеки, під якими рундук для речей. Між ними – обідній стіл. Технічний відсік із трьома дверима, серед іншого, має холодильник, дизель-генераторну установку,  спеціальний захист для всіх електричних установок. В ньому встановлені мийка із раковиною та бойлер.  Для завантаження та розвантаження обладнання передбачений спеціальний кран, який має електропровідну підйомну систему, вантажопідйомність 500 кг та довжину стріли 2 м. Під підлогою заднього корпусу встановлені пило/водонепроникні ящики зі сталі для зберігання-транспортування балонів із киснем та пропаном,  армованих шлангів діаметром 100 мм,  електронних щитків  роз'ємами 220 та 380 Вт та резервуару на 100 л води. 

Спецавтомобілі КрАЗ-63221 будуть задіяні в Донецькій області для обслуговування та проведення ремонту місцевих водопроводів.


 
 
Кількість переглядів 2240

Архів новин