nn

«КрАЗ» - учасник Міжнародної виставки оборонної промисловості

17 травня, 2019

«АвтоКрАЗ» взяв участь у 14-й Міжнародній виставці оборонної промисловості «IDEF 2019», яка відбулася в травні в Стамбулі. Організатор заходу - Міністерство Національної Оборони Республіки Туреччина.

Відвідувачам продемонстрували спеціальний броньований автомобіль КрАЗ- Shrek-M класу MPV (Mine Protected Vehicle), що призначений для дослідження небезпечних ділянок, пошуку і знешкодження вибухових пристроїв. Його база - всюдихід КрАЗ-5233НЕ.

Під час цього виставкового заходу відбулася низка зустрічей,  представники компаній ВПК, силових відомств різних країн отримали інформацію щодо військової техніки  КрАЗ та виробничих потужностей підприємства.

Для довідки.

IDEF - одна з найкрупніших світових виставок продукції оборонної промисловості. Виставка надає можливість познайомитися з сучасними оборонними технологіями та зразками продукції у різноманітних галузях ВПК, новітніми розробками військової техніки, які пропонують для експортного постачання на світовий ринок озброєння. Щороку у виставці беруть участь більше 1000 компаній із близько 50 країн світу.

 
Кількість переглядів 1211

Архів новин