nn

Вітаємо із 40-річним ювілеєм найавторитетніше у Кременчуці та області Вище професійне училище №7!

17 травня, 2019

За чотири десятиліття свого функціонування училище підготувало багатотисячну «армію» кваліфікованих робітників найзатребуваніших на виробництві професій – зварників, наладчиків, слюсарів, верстатників, операторів верстатів із ЧПУ, електромонтерів, контролерів та інших. Завдяки цьому поповнилися цінними кадрами колективи найбільших підприємств не лише міста та області, серед яких і ПрАТ «АвтоКрАЗ», але й усіх регіонів України та зарубіжних компаній.

Ми щиро вдячні всьому педагогічному колективу ВПУ-7 за чудових випускників, які успішно застосовують свої ґрунтовні знання на виробництві. Запорукою цього є досвідчені викладачі, майстри виробничого навчання, а також сучасні матеріальна база та навчальне обладнання. Свою високу майстерність учні закладу-ювіляра підтверджують численними перемогами у професійних змаганнях різних рівнів, а ще демонструють неабиякі здібності у конкурсах художньої самодіяльності, спортивних перегонах.

Усьому трудовому колективу та учнівській молоді бажаємо успіхів у навчанні, подальшої розбудови навчального закладу, шалених перемог та невгамовної наснаги у щоденній діяльності!

Кількість переглядів 1237

Архів новин