nn

Вигідна пропозиція: самоскиди-зерновози КрАЗ-6511С4 та КрАЗ-5401С2 можна придбати зі знижкою до 40%

13 серпня, 2019

Перелік техніки та обладнання для агропромислового комплексу, вартість яких частково компенсується за рахунок державного бюджету, поповнився ще одним самоскидом-зерновозом для перевезення сільськогосподарських та інших навалочних вантажів - КрАЗ-6511С4. Тобто, на сьогодні, вже два самоскиди-зерновози (КрАЗ-6511С4 та КрАЗ-5401С2) агропромисловці можуть придбати зі знижкою до 40%.

Самоскид-зерновоз КрАЗ-6511С4-500 колісної формули 6х4 обладнаний 375-сильним дизельним двигуном Євро-5, механічною 9-ступеневою КЗП. Вантажопідйомність – 20 тонн. Кабіна – безкапотного типу з місцем для відпочинку. Платформа вантажівки – 35-кубова. Розвантаження – бокове, на правий бік, та назад. Задній та боковий модулі складаються з двох бортів: нижнього, що відкривається знизу вгору (для вивантаження зернових), та разом з верхнім - в бік (для завантаження європалетами);  верхнього – для завантаження зерном. Самоскид має пневмо-, електро- та гідравлічні виводи під причеп, є фаркоп.

Часткова компенсація у розмірі 25% від вартості (без урахування ПДВ) придбаної техніки надається сільгосптоваровиробникам, які придбали з 01.01.2018 р. у заводів-виробників або їх дилерів техніку й обладнання, згідно із затвердженим переліком,  та здійснили оплату через державні банки. При цьому фермерські господарства можуть додатково ще отримати часткову компенсацію у розмірі 15% від вартості придбаної сільгосптехніки.

ПрАТ «АвтоКрАЗ» розраховує, що завдяки участі в державній програмі підтримки агровиробників, продукція підприємства стане більш доступною для українських споживачів. Це, в свою чергу, сприятиме завантаженню заводу та збільшенню розмірів його видатків у бюджети різних рівнів. 

 
 
Кількість переглядів 1224

Архів новин