nn

«Кременчукводоканал» подовжив терміни розгляду найдешевшої пропозиції «АвтоКрАЗу» щодо закупівлі автомайстерень

07 квітня, 2020

У «Кременчукводоканалі» таке рішення пояснили тим, що виникла  необхідність всебічного ретельного вивчення великого обсягу документів,   аналізу технічного завдання фаховими спеціалістами. І хоча строк розгляду тендерної пропозиції «КрАЗу», яка за результатами оцінки визначена найбільш економічно вигідною, не повинен перевищувати п’яти робочих днів, тендерний комітет замовника продукції має право подовжити терміни.

Сподіваємося додатковий час  комунальне підприємство, що належить місту, використає виключно в інтересах його мешканців, серед яких і працівники «АвтоКрАЗу». Нові замовлення для місцевого автовиробника – це відновлення стабільної його роботи, додаткові відрахування до бюджету міста, що будуть направлені на покращення інфраструктури  і, загалом, на поліпшення життя містян. 

У разі підписання за результатами проведених  тендерів договорів на виготовлення спеціального автомобіля-майстерні та аварійної майстерні з пересувною гідродинамічною каналопромивною машиною з «АвтоКрАЗом», який єдиний пропонує шасі саме вітчизняного виробництва, роботою будуть забезпечені і працівники   ТОВ «ІНТЕРКАРГОТРАК»(м.Черкаси), що спеціалізується на розробці та виготовленні різних типів фургонів на базі автомобільних шасі.

Трудовий колектив  «АвтоКрАЗу» сподівається на позитивні зрушення, на прийняття рішення на користь розвитку міста та громади, на те, що слова щодо підтримки місцевих виробників  будуть реалізовані у проекті  закупівлі КП «Кременчукводоканалом»   автотехніки для потреб комунального господарства.

Кількість переглядів 971

Архів новин