nn

Відвантажено комунальну техніку КрАЗ для замовників із Республіки Джибуті (Східна Африка)

16 червня, 2020

Контракт із інозамовником передбачав  постачання партії мулососних автомобілів на базі шасі КрАЗ-6511Н4 колісної формули 6х4 та КрАЗ-5401Н2 колісної формули 4х2. Мулососне обладнання МВМ-40 та  МВМ-41 виготовила та встановила на шасі КрАЗ ТОВ «Виробничо-комерційна компанія «Спецмаш» (м. Київ).

Перевагами автомобілів КрАЗ інозамовник назвав їх надійність, можливість працювати на дорогах усіх категорій, простоту в обслуговуванні. А муловсмоктувального обладнання -  високу продуктивність  насоса,  зручність обслуговування резервуара, що нахиляється, з метою його очищення та промивання. Специфікація МВМ-40 та МВМ-41: цистерна мулососна  об’ємом 6,2 м куб. та 12 м куб., підрамник із платформами для рукавів, насос вакуумний із потужністю – 624 м куб. на год, розрідження – 0,085 МПа; максимальна глибина всмоктування – 4,5м. Є гідророзподільник, гідроциліндри підйомів цистерни, кришки, гідроциліндр підняття стріли, електрообладнання, глушник, відстійник.

 Необхідність закупівлі таких машин зумовлена частими повенями в цьому регіоні Східної Африки, тож спецтехніка на базі КрАЗа допомагатиме ефективно ліквідовувати їх наслідки. Мулососна машина - це комплекс обладнання для механізованого очищення каналізації, колодязів, відстійників від мулу тощо. Крім відкачування, техніка доставляє осад до місця утилізації. Також застосовується для забору і транспортування інших відходів неагресивного характеру.

 
 
Кількість переглядів 3489

Архів новин