エルメスコピー スーパーコピー スーパーコピー ロレックスコピー ウブロ時計コピー スーパーコピー時計 シャネルコピー パテックフィリップ コピー ロレックス時計コピー ウブロ時計コピー ルイヴィトン コピー スーパーコピー時計 ルイヴィトンコピー ブランドコピー スーパーコピー スーパーコピーN級品 スーパーコピーブランド スーパーコピー時計 ブランドコピー 激安ブランド ルイヴィトン財布コピー ロレックス時計コピー オメガ時計コピー ウブロ時計コピー パネライ時計コピー パテックフィリップ時計コピー
«АвтоКрАЗ» планомірно нарощує темпи виробництва — АвтоКрАЗ
nn

«АвтоКрАЗ» планомірно нарощує темпи виробництва

01 серпня, 2014

Липень по справжньому став жарким для ПАТ «АвтоКрАЗ» - Кременчуцькому автозаводу вдалося значно збільшити показники своєї виробничої діяльності. Темп зростання товарної продукції до попереднього місяця склав 143,6%. У липні на головному конвеєрі підприємства виготовлено 131 автомобіль, що практично на 30% більше, ніж місяцем раніше, і на стільки ж вище результату аналогічного періоду минулого року. У загальному обсязі вироблених у липні автомобілів частка шасі склала 45,8%, бортових - 42,8%, самоскидів - 1,5%, автомобілів спеціального призначення - 7,6%, тягачів - 2,3%.

З початку року КрАЗ виготовив 610 автомобілів, що на 44,2% більше аналогічного торішнього показника. З початку року на 34,5% зросли і продажі, у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Із загальної кількості проданих за сім місяців автомобілів експорт склав близько 90%, решта продукції реалізована на внутрішньому ринку.

За підсумками роботи з початку року відбулося зростання і з випуску продукції, що поставляється ПАТ «АвтоКрАЗ» по кооперації. Зокрема, випуск запасних частин збільшився на 30,5% і склав 31,3 млн.грн, виробництво литва за аналізований період зросло майже на 30% і склало близько 40 млн. грн.

Трудовий колектив «КрАЗу» вважає величезним досягненням, що в умовах нестабільної політичної та економічної ситуації в країні, що негативно впливає, в тому числі і на автомобілебудівну галузь, автозаводу вдається планомірно нарощувати темпи виробництва і продажів. Всі націлені на виконання поставлених завдань, у тому числі з нарощування обсягів виробництва, освоєння нової техніки і поліпшення якості серійних моделей. 

Кількість переглядів 2126

Архів новин