エルメスコピー スーパーコピー スーパーコピー ロレックスコピー ウブロ時計コピー スーパーコピー時計 シャネルコピー パテックフィリップ コピー ロレックス時計コピー ウブロ時計コピー ルイヴィトン コピー スーパーコピー時計 ルイヴィトンコピー ブランドコピー スーパーコピー スーパーコピーN級品 スーパーコピーブランド スーパーコピー時計 ブランドコピー 激安ブランド ルイヴィトン財布コピー ロレックス時計コピー オメガ時計コピー ウブロ時計コピー パネライ時計コピー パテックフィリップ時計コピー
КрАЗи пройдуть парадним строєм по Хрещатику в День Незалежності України — АвтоКрАЗ
nn

КрАЗи пройдуть парадним строєм по Хрещатику в День Незалежності України

18 серпня, 2014

Наприкінці минулого тижня «АвтоКрАЗ» відвантажив партію запасних частин на адресу державного підприємства «Шепетівський ремонтний завод».

Шепетівський ремонтний завод - одне з підприємств Держконцерну «Укроборонпром», до сфери діяльності якого входить ремонт ракетно-артилерійського озброєння, технічне обслуговування та ремонт базових шасі, виготовлення нестандартного технологічного обладнання, контрольно-перевірочних та випробувальних стендів, а також запасних частин, інструменту і приладдя для ракетно-артилерійського озброєння.
Поставлені ремзаводу запчастини призначені для відновлення необхідних технічних характеристик і естетичного зовнішнього вигляду ракетно-артилерійських систем, які базуються на автомобілях КрАЗ. Йдеться про бойові комплекси РСЗВ «Бастіон» 01/02, що складаються з автомобілів-шасі КрАЗ-6322 і КрАЗ-63221 і реактивної системи залпового вогню БМ-21 «Град». Дані автомобілі 24 серпня візьмуть участь у параді, приуроченому до Дня Незалежності України. У числі іншої військової техніки автомобілі КрАЗ пройдуть парадним строєм головною вулицею столиці - Хрещатиком.
 У параді військ у Києві в День Незалежності також будуть брати участь новітні зразки військової української техніки - броньовані автомобілі КрАЗ-«Спартан» і КрАЗ-«Кугуар»

Кількість переглядів 1852

Архів новин