エルメスコピー スーパーコピー スーパーコピー ロレックスコピー ウブロ時計コピー スーパーコピー時計 シャネルコピー パテックフィリップ コピー ロレックス時計コピー ウブロ時計コピー ルイヴィトン コピー スーパーコピー時計 ルイヴィトンコピー ブランドコピー スーパーコピー スーパーコピーN級品 スーパーコピーブランド スーパーコピー時計 ブランドコピー 激安ブランド ルイヴィトン財布コピー ロレックス時計コピー オメガ時計コピー ウブロ時計コピー パネライ時計コピー パテックフィリップ時計コピー
До нафтовиків Казахстану відправилися автомобілі-шасі КрАЗ — АвтоКрАЗ
nn

До нафтовиків Казахстану відправилися автомобілі-шасі КрАЗ

02 вересня, 2014

За підсумками виграного ПАТ «АвтоКрАЗ» тендера, проведеного АТ «Петропавлівський завод важкого машинобудування», підприємством виготовлені і відвантажені повнопривідні автомобілі-шасі КрАЗ-63221 колісної формули 6х6. Автомобілі виконані в стандартній комплектації з двоскатним ошинуванням  коліс.
ПАТ «АвтоКрАЗ» та АТ «ПЗТМ» - багаторічні партнери. Петропавлівський завод важкого машинобудування - одне з найбільших в Казахстані підприємств із виготовлення обладнання для нафтогазовидобувної, нафтогазопереробної, нафтохімічної, хімічної, газової, енергетичної та інших галузей промисловості на основі сучасних технологій. Спецтехніка в складі шасі автомобілів КрАЗ і спеціального нафтогазового обладнання виробництва АТ «ПЗТМ» популярна у газовиків і нафтовиків Казахстану. Її вважають кращою від аналогів за високі експлуатаційні якості, міць і високу прохідність, враховуючи складні дорожньо-кліматичні умови цієї середньоазіатської країни.
На повнопривідні шасі КрАЗ-63221 будуть змонтовані підйомні установки ПАП-100, призначені для виконання капітального ремонту нафтових і газових свердловин і для роботи в складі мобільного бурового комплексу з вантажопідйомністю на гаку до 100 тонн.

 

Кількість переглядів 1749

Архів новин