エルメスコピー スーパーコピー スーパーコピー ロレックスコピー ウブロ時計コピー スーパーコピー時計 シャネルコピー パテックフィリップ コピー ロレックス時計コピー ウブロ時計コピー ルイヴィトン コピー スーパーコピー時計 ルイヴィトンコピー ブランドコピー スーパーコピー スーパーコピーN級品 スーパーコピーブランド スーパーコピー時計 ブランドコピー 激安ブランド ルイヴィトン財布コピー ロレックス時計コピー オメガ時計コピー ウブロ時計コピー パネライ時計コピー パテックフィリップ時計コピー
Перед КрАЗом стоїть завдання не зменшувати темпи виробництва — АвтоКрАЗ
nn

Перед КрАЗом стоїть завдання не зменшувати темпи виробництва

03 вересня, 2014

У серпні на головному конвеєрі ПАТ «АвтоКрАЗ» вироблено 123 автомобіля. Цей результат зіставимий із підсумками роботи підприємства в липні та на 22% перевищує аналогічний показник минулого року. В загальному обсязі виготовлених в серпні автомобілів частка шасі склала 30%, бортових - 45%, самоскидів - 14%, тягачів - 10%, спецтехніки - 1%.

З початку року автозаводом виготовлено 733 одиниці автомобільної техніки КрАЗ, що на 38,8% більше, ніж за такий же період торік. Із загального числа виробленої за вісім місяців продукції 24% виготовлено для внутрішнього ринку, 34% - країн СНД, 42% - далекого зарубіжжя.

З січня по серпень споживачам відвантажено 703 автомобіля, що на 38,4% більше такого ж показника минулого року.

Позитивні по відношенню до минулого року інші результати виробничої діяльності ПАТ «АвтоКрАЗ». Зокрема, виробництво литва за 8 місяців поточного року, порівняно з аналогічним періодом 2013 року, зросло на 30,6% і склало близько  44,2 млн. грн., виробництво запчастин збільшилася на 21,8% і склало 34,2 млн.грн.

У поточному місяці перед трудовим колективом «КрАЗа» стоїть завдання не зменшувати темпи виробництва, адміністрація і трудовий колектив націлені на його виконання.

Кількість переглядів 1697

Архів новин