エルメスコピー スーパーコピー スーパーコピー ロレックスコピー ウブロ時計コピー スーパーコピー時計 シャネルコピー パテックフィリップ コピー ロレックス時計コピー ウブロ時計コピー ルイヴィトン コピー スーパーコピー時計 ルイヴィトンコピー ブランドコピー スーパーコピー スーパーコピーN級品 スーパーコピーブランド スーパーコピー時計 ブランドコピー 激安ブランド ルイヴィトン財布コピー ロレックス時計コピー オメガ時計コピー ウブロ時計コピー パネライ時計コピー パテックフィリップ時計コピー
Всі підприємства групи «КрАЗ» у 2014 році спрацювали з позитивними результатами — АвтоКрАЗ
nn

Всі підприємства групи «КрАЗ» у 2014 році спрацювали з позитивними результатами

20 січня, 2015

Підприємства групи КрАЗ за підсумками 2014 продемонстрували позитивні результати виробничої діяльності. Головне підприємство групи - Кременчуцький автозавод, на 49% збільшив обсяг виробництва автомобілів, у порівнянні з 2013 роком, виготовивши 1388 автомобілів КрАЗ. Зросло за аналізований період і виробництво запасних частин і литва: на 12% і 15% відповідно.

Впевнене зростання виробництва у 2014 році задекларований також іншими підприємствами групи - ПАТ «Каменець-Подільськавтоагрегат», ПАТ «Сімферопольський завод авторулів», ПАТ «Херсонський завод карданних валів», ПАТ «Токмацький ковальсько-штампувальний завод» У минулому році, у порівнянні з 2013 роком, підприємствам-партнерам ПАТ «АвтоКрАЗ» вдалося отримати приріст виробництва: «Кам'янець-Подільськавтоагрегат» - на 73,3%, Херсонському заводу карданних валів - у 3,2 рази, Токмацькому ковальсько-штампувальному заводу - на 2,2%, Сімферопольському заводу авторулів – на 31,2%. Полтавський автоагрегатний завод у 2014 році зберіг виробничі показники на рівні  2013 року.

Що стосується реалізації продукції на підприємствах групи, то обсяг продажів у 2014 році також їм вдалося приростити:

Зокрема, Кременчуцький автозавод продав продукції споживачам на 57% більше, ніж у 2013 році. Полтавський автоагрегатний завод збільшив продажі на 3,5%. Каменець-Подільський автоагрегатний завод збільшив обсяги реалізації на 99,4%, Токмацький ковальсько-штампувальний завод - на 10%, Сімферопольський завод авторулів - майже на 50%, Маріупольський Авторадіаторний завод - на 25,3%.

Всі підприємства групи показовими підсумками в 2014 році підготували серйозний трамплін для економічного ривка в 2015 році і в поточному році націлені на послідовне збільшення обсягів виробництва та реалізації, освоєння нових видів продукції, поліпшення її якості та підвищення споживчих властивостей.

Кількість переглядів 1590

Архів новин