エルメスコピー スーパーコピー スーパーコピー ロレックスコピー ウブロ時計コピー スーパーコピー時計 シャネルコピー パテックフィリップ コピー ロレックス時計コピー ウブロ時計コピー ルイヴィトン コピー スーパーコピー時計 ルイヴィトンコピー ブランドコピー スーパーコピー スーパーコピーN級品 スーパーコピーブランド スーパーコピー時計 ブランドコピー 激安ブランド ルイヴィトン財布コピー ロレックス時計コピー オメガ時計コピー ウブロ時計コピー パネライ時計コピー パテックフィリップ時計コピー
«АвтоКрАЗ» розпочав новий рік результативним стартом — АвтоКрАЗ
nn

«АвтоКрАЗ» розпочав новий рік результативним стартом

03 лютого, 2015

Для ПАТ «АвтоКрАЗ» перший місяць 2015 року став значно результативнішим аналогічного 2014-го. І це з урахуванням великої кількості офіційних святкових вихідних в січні. За підсумками роботи підприємства в січні поточного року виробництво автомобілів склало 83 одиниці, що на 38,3% більше аналогічного періоду минулого року. В основному, Кременчуцький автозавод працював над виконанням зовнішньоекономічних контрактів - 76% з усього обсягу виробництва автомобілів. При цьому в загальній кількості виготовлених вантажівок частка бортових склала 63%, шасі - 21%, тягачів - 11%, спецтехніки - 5%.

Позитивна динаміка зростання спостерігається і з випуску продукції, що поставляється ПАТ «АвтоКрАЗ» по кооперації. Зокрема, виробництво литва в січні, порівняно з 2014 роком, зросло на 4,3% і склало близько 4,3 млн. грн. Запчастин вироблено на суму 1,2 млн. грн, цей показник співставимий з аналогічним торік.

Трудовий колектив Кременчуцького автомобільного заводу налаштований оптимістично. У планах на поточний період - подальше нарощування обсягів виробництва і продажів, а також освоєння нової техніки і поліпшення якості серійної продукції.

Кількість переглядів 1872

Архів новин