エルメスコピー スーパーコピー スーパーコピー ロレックスコピー ウブロ時計コピー スーパーコピー時計 シャネルコピー パテックフィリップ コピー ロレックス時計コピー ウブロ時計コピー ルイヴィトン コピー スーパーコピー時計 ルイヴィトンコピー ブランドコピー スーパーコピー スーパーコピーN級品 スーパーコピーブランド スーパーコピー時計 ブランドコピー 激安ブランド ルイヴィトン財布コピー ロレックス時計コピー オメガ時計コピー ウブロ時計コピー パネライ時計コピー パテックフィリップ時計コピー
Аграрії «прицілювалися» до автопоїзду КрАЗ - «Караван» — АвтоКрАЗ
nn

Аграрії «прицілювалися» до автопоїзду КрАЗ - «Караван»

18 лютого, 2015

З 11 по 13 лютого поточного року у Виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» (м. Київ) відбулася V Міжнародна виставка інноваційних рішень в зерновому господарстві «Зернові технології 2015».

Традиційно «АвтоКрАЗ» взяв участь у цьому найбільшому в Україні агрофорумі, представивши відвідувачам зерновозний автопоїзд КрАЗ-6511С4 «Караван». Це - одна з перспективних розробок «КрАЗу», яка створена спеціально для агропромислового комплексу України.

КрАЗ-«Караван» оснащений 400-сильним дизелем WP12.400E40 (Євро 4), зчепленням MFZ 430 і 12-ступінчастою механічною КП. Автопоїзд помітно відрізняє висока ергономіка робочого місця водія, підвищена до 75 кубів вантажопідйомність і висока економічність.

Експозиція «АвтоКрАЗу» була однією з найбільш відвідуваних протягом усього періоду роботи виставки. Аграрії уважно оглянули вітчизняний зерновоз, «пощупали» його власноруч, прицінювалися, задавали багато питань про його експлуатаційних характеристиках і результатах експлуатаційних випробувань. Всі вони із задоволенням відзначили високі результати ходових випробувань, які зерновоз КрАЗ пройшов у великих державних зернових корпораціях.

Оцінка аграріїв одноголосна: такий автопоїзд потрібен для забезпечення збереження врожаю, це потужний і ефективний вітчизняний зерновоз.

Підсумки виставки обнадійливі, і КрАЗ, як вітчизняний виробник, сподівається на якнайшвидшу переорієнтацію виробництва техніки з полів битви на поля урожайні.

Кількість переглядів 1720

Архів новин