エルメスコピー スーパーコピー スーパーコピー ロレックスコピー ウブロ時計コピー スーパーコピー時計 シャネルコピー パテックフィリップ コピー ロレックス時計コピー ウブロ時計コピー ルイヴィトン コピー スーパーコピー時計 ルイヴィトンコピー ブランドコピー スーパーコピー スーパーコピーN級品 スーパーコピーブランド スーパーコピー時計 ブランドコピー 激安ブランド ルイヴィトン財布コピー ロレックス時計コピー オメガ時計コピー ウブロ時計コピー パネライ時計コピー パテックフィリップ時計コピー
КрАЗ візьме участь у виставці IDEX-2015 — АвтоКрАЗ
nn

КрАЗ візьме участь у виставці IDEX-2015

19 лютого, 2015

ПАТ «АвтоКрАЗ», у партнерстві з канадсько-еміратською компанією «Streit Group» — виробником високоякісної бронетехніки, візьме участь у Міжнародній виставці-конференції технологій забезпечення безпеки та оборони «IDEX-2015», яка проходитиме 22-26 лютого в Абу-Дабі (ОАЕ).

На виставці відбудеться прем'єра відразу двох армійських новинок, створених КрАЗом спільно з компанією Streit. На цей раз відвідувачі побачать бронеавтомобіль КрАЗ-Феона, створений на базі шасі автомобіля-всюдихода КрАЗ-6322 (6х6), а також чотирьохвісний броньовик КрАЗ-Ураган, базою якого послужило нове самохідне шасі КрАЗ-7634НЕ (8х8) з компонуванням «кабіна перед двигуном». Обидві новинки оснащені автоматичною коробкою передач Allison, мають балістичний захист рівня Level 2 по стандарту STANAG 4569.

Крім новинок на стенді компаній-партнерів буде представлений броньований автомобіль КрАЗ-MPV Шрек в модифікації Route Clearance Vehicle (автомобіль для розмінування маршруту), який успішно експонувався в минулому році на двох найбільших збройових форумах «Eurosatory 2014» в Парижі і «DVD» в Лондоні.

КрАЗ-MPV Shrek One — багатоцільовий броньований автомобіль високої прохідності класу MPV (з протимінним захистом автомобіля) з днищем V-подібної форми, базою для якого послужило шасі повнопривідного автомобіля КрАЗ-5233 (4х4). Бронювання автомобілів KrAZ-MPV Shrek One відповідає рівню балістичного захисту B6+/STANAG 4569 рівень 2.

ПАТ «АвтоКрАЗ» запрошує всіх бажаючих відвідати експозицію, розташовану на стенді 09-A12 Національного виставкового центру Абу-Дабі.

Кількість переглядів 1800

Архів новин